x

poručio joj da se zanijela

Lukas odustao od dueta sa Seve nakon izjave da ne želi kod Dodika na televiziju jer ne priznaje genocid u Srebrenici!

Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas odustao je od dueta sa Severinom Vučković. Pjevač koji je sa koleginicom imao u planu da uradi hit, ekskluzivno za Kurir poručuje da od te saradnje nema ništa.

- Ja kao pjevač poštujem sve nacionalosti jer svi oni dolaze na moje nastupe u kojoj god zemlji da pjevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanijela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali sa njom nemam namjeru da sarađujem poslije onakve izjave o našem narodu - poručio je Lukas.


Podsjetimo, jedna od najvećih regionalnih zvijezda Severina Vučković odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, koji se povezuje s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

- Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o 'Dodikovoj televiziji', pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - kazala je Severina.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir/Ekskluziva

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.