x

haos

Lukas pobijesnio zbog Australije i Noleta: Tim smradovima da se oduzme licenca, pa neka igraju sa svojim kengurima!

Aca Lukas jedan je od onih koji su doživjeli veliku neprijatnost sa organima Australije, zbog čega mu, ističe, ne pada na pamet da ikada više kroči na taj kontinent.

Sa velikom gorčinom za Telegraf Jetset priča o tome šta su mu priredili i čvrsto staje u odbranu svjetskog asa Novaka Đokovića koji posljednjih dana prolazi kroz agoniju.

- Prošao sam na sličan način kao Novak. To su jedni smradovi! Odobrili su mi vizu i sve je bilo u redu, zakazani koncerti, sve je bilo rasprodato i odjednom me zovu iz ambasade tri dana pred polazak na put da mi kažu kako je moja viza otkazana uz obrazloženje kako im je neko dojavio da sam bio osuđivan što je neistina - ističe Aca.


- U sudskoj evidenciji ne postoji moje ime među osuđivanim licima. Ja sam potpisao oportunitet, dakle u sudskoj evidenciji nisam evidentiran kao osuđeni. Ne mogu da budem među osuđivanim licima ako sam imao nagodbu. Njima je neko dostavio članak iz novina i oni su na osnovu toga meni ukinuli vizu bez da su to provjerili. Kakva je to banana država koja na osnovu članka iz novina donosi odluke?! Pa u novinama piše i da sam Aca Lukas ali nisam, ja se zovem Aleksandar Vuksanović - rekao je on.


- Nakon par dana, pozvao me je lično konzul ovdje da mi kaže da mogu ponovo da podnesem zahtjev, da će ispraviti grešku, i tako sam mu svašta rekao i završio i sa njim i sa Australijom. Znate kada ću da idem tamo?! Nikad! Napišite velikim slovima NIKAD! Sve u svemu, zemlja za izbjegavanje - objasnio je Lukas.

Kada je riječ o Novakovoj situaciji, Aca ne štedi oštre riječi na račun vlasti u Australiji.


- Zbog ovog što rade najboljem sportisti svih vremena, čovjeku i humanisti koji im je pomagao kada su gorjeli treba da im se oduzme licenca za Gren slem pa neka igraju sami među sobom i sa svojim kengurima. Uz Novaka je cijeli svijet u ovoj borbi i želim mu da istraje. Što se mene lično tiče, već je pobijedio - zaključio je Lukas.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.