x

Lukas sve šokirao! Brutalno izvrijeđao Lepu Brenu: Protuvo istrošena, pjevaš na plejbek, popi.am se po tvojim jeftinim vatrometima!

Aca Lukas oduvao je sve koji su se okupili na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao prije nekoliko desetina ljudi pa pjevao koliko god da su oni htjeli, pa probio termin!

Ipak, pre Ace Lukasa nastupila je Lepa Brena, a njeno pojavljivanje bilo je uz veličanstveni vatromet.

I dok je publika svakako bila prezadovoljna festivalom i muzikom, Aca Lukas imao je šta da kaže i to na račun Lepe Brene. Inače, on je proteklih dana opleo i po Jeleni Karleuši, a mnogi nagađaju da li njegovo pomirenje sa Cecom ima veze sa tim. Folker je svim silama stao u odbranu Ražnatovićeve, a nakon što je otkačio JK, ovim statusom je to definitivno uradio i najvećoj jugoslovenskoj zvijezdi Lepoj Breni.


- Beograde, Beograđani i svi koji ste bili, ustvari ostali na mom nastupu koji se desio poslije vatrometa i požara na bini, da bi odslušali malo LIVE ili ti uživo muzike i pjevanja, hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu! Mediji, televizije i pi**e potplaćene možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive g.zice, onoga ko vas je platio da pišete o us.anom nastupu kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful play back izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima? Mediji, pi//e smrdljive potplaćene, ne morate da pomenete, ali sam i ja nastupio i bilo je prilično dobro! Doduše bez vatrometa, tj cirkusa!


Mi smo više svirali i pjevali, a vatromete smo ostavili za "artiste" i (čuj farse) modele! Možete da budete potplaćeni da ne izvijestite i da prećutite ali poslije cirkusa CORONA nastupio je Aca Lukas sa svojim sjajnim bendom "Bolji bend" i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo??? Poslije uspavanke od "poklonjenog srca svima"! Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću i šta? Popi.ao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračicama i play back-om pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće Ilije Čvorovića. Nikada mi ništa nećeš moći ni ti, niti bilo ko od vas estradnih protuva! - napisao je Aca Lukas na instagramu, ali ubrzo je ovaj status nestao, ali brzi prsti su stigli da uhvate ovo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.