x

Lukas van sebe! Ne odustaje da pljuje po Karleuši braneći Cecu: Manje me svrbiš od ujeda komarca! Otkači se od mene i ne miješaj Svetlanu, gusko jedna!

Jelena Karleuša nije dugo čekala na odgovor od Ace Lukasa! Malo poslije poruke koju mu je poslala javno putem Instagram priča oglasio se i pjevač, pa joj ljut kao ris odgovorio ne birajući riječi.

"E, sad je stvarno bilo dosta! Upozorio, zamolio da prestaneš! Sad obrati pažnju! Sama si tražila! Pošto me i dalje perfidno potcjenjuješ, tj. pokušavaš, a uz pomoć pojedinih medija koje objavljuju samo ono što ti kažeš, evo ti objašnjenja: prvo, ovo sa nalaženjem pres materijala, dobro znaš da samo ja mogu da smislim!

Drugo, da nešto znaš, kao što ne znaš, trebalo bi da imaš informaciju da u našem gradu postoji ustanova koja se zove narodna biblioteka (raspitaj se čemu služI) između ostalog tu je arhivirana sva štampa i ona je dostupna svakom članu biblioteke! E, vidiš, kada jednom nešto kažeš javno to je uvijek dostupno, a ti i tebi slični što po*erete pa pojedete, mislite da baš svi imaju kratko pamćenje i kratku pamet kao vi!


Eto vidiš kako se ja svega sjetim, a to sve zato što sam od svakog od vas ponaosob pametniji bar po pet puta! Tako da ako ćeš da j***š toga ko je ovo smislio, to ćeš teško ostvariti jer iza svega stojim ja glavom i bradom i javno! A tebi bi bolje bilo da umjesto da prijetiš da ćeš nekog je*ati, obratiš pažnju ko tebe j**e, da ne bi cijela zemlja poslije preživljala tvoje 'moralne traume'. Rekao sam ti i upozorio te, ne glumite ovdje moraliste, ti pričaš nekome o moralu, ti pominješ kriminalce, sram te bilo! Hoćeš da napišem sa koliko si kriminalaca radila ono što prijetiš sada da ćeš ti nekom raditi! 'Alo bre, pokrij se ušima i kada izgovaraš neka imena ustani mirno i stoj kao da slušaš himnu! Bijedo pokvarena, ti ćeš nekog da j***š! Pa moguće, jer tebe više nema ko... A sad ćeš da vidiš kako mene rade ko vola a oko tebe sve prijatelji...


Ako sam ja vo, onda gusko jedna, zatvori se u sobu i ne izlazi nigdje, i zaboravi i mene i Cecu, jer znaš i sama šta sve može da se desi ako me iznerviraš! Ovo je sve malo i ništa, toga si valjda svjesna! Ostavi me na miru, i ne miješaj Svetlanu u ovo! Žena nema sa ovim ništa! Dobro znaš kakav sam kad me naljute! A sada si me samo malo žacnula! Nemoj da me naljutiš, teraj se bre više u k***c, otkači se od mene, inače ti dobro biti neće! A meni možeš da pišeš šta hoćeš, sve što ti meni možeš da uradiš, manje svrbi nego ujed komarca!" napisao je Lukas u objavi na Instagramu, pa naprtavio lom na ovoj društvenoj mreži.

JK je njemu nešto ranije poručila:

"Vidi... Aco... Ovaj pres materijal od prije 10 godina koji sad objavljuješ, sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine. Jasno je ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od prije deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te 'nafte'. Je*aću ih ja kao i do sad. I da - u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. 'Aj' sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje sa tobom. Poz."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.