x

Lukasu pukao film, urnisao jutjubera: Prase, kad ja dunem, srušiću ti kuću!

Proteklih dana pljušte prozivke između popularnog pjevača Ace Lukasa i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase. Aca je imao žestoku poruku za jutjubera koji je po Beogradu nedavno postavio bilborde sa svojim likom i titulom koju je samom sebi dodijelio - ministar za Jutjub.

Naime, Lukas je istakao da nikada nije čuo za Baku Praseta i da ga ne zanimaju svađe sa, kako je istakao, "prasetom", nakon toliko godina karijere. A da stvar bude gora, Bogdan je nedavno izjavio i da ima više fanova od Lukasa.

- A šta je rekao taj deda prase, baba prase? Ko je taj? S kim sam ja u sukobu? Šta radi taj? Ja ne gledam, prvo, te bilborde po gradu, stvarno ne znam. Kako se zove taj? Nisam čuo, majke mi. Izvini, Baka Prase, nemoj da se ljutiš, nisam čuo! Neka puši k..ac taj Baka Prase. Neka ide u p..du materinu taj Baka Prase. Ozbiljno ti kažem - rekao je Lukas, a potom nastavio:


- Jesam onda i ja jutjuber? Da li pjeva taj jutjuber? Koje pjesme on pjeva? Šta je napravio ovaj internet, svaki k..ac može da priča o svakom. Ne mogu. Ja se bavim svojim poslom, ja sam pjevač, estradni umetnik. Ja u sukobu sa nekim prasetom? Ja jedino koje znam su tri praseta. Jedan onaj što ima kuću od slame i onaj pametniji što je napravio od cigle. Recite Baka Prasetu da ja kada dunem i vatru sunem, srušiću i njega i kuću. Pusti me Baka Praseta - dodao je Aca Lukas.


Nakon ovoga oglasio se i jutjuber na Instagramu, ali je bio dosta suzdržaniji u komentarima nego što smo od njega navikli.

- Zamolio bih propale pjevače da me ne pominju u nadi da ću im oživjeti karijeru - napisao je Bogdan.

Podsjećamo da je Baka Prase bio u ratu i sa Jelenom Karleušom, koja ga je nazvala smećem, ali joj je on dogovorio na već poznat način.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.