x

Lukasu se svete preko Bube Corellija i Jala Brata!

Pjevač Aca Lukas osuo je paljbu po onima koji žele da naškode njegovoj karijeri, a prije svega predstojećem nastupu u Štark areni za Novu godinu, gdje će pjevač nastupati zajedno sa reperima Džalom i Bubom.  

Kako Lukas navodu, serija napada na račun bosanskohercegovačkog dvojca je samo način na koji njegovi neprijatelji žele da ukaljaju njegovo ime, te je pjevač riješio da se zbog toga javno obrati svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram i pojasni poentu raznoraznih tekstova na račun Bube i Džale:


- Ja zaista na ovo moram da reagujem, jer ovo što se sada dešava bukvalno ima veze isključivo sa mnom! Naime, ovi organizovani napadi na Džalu i Bubu su počeli onog dana kada je objavljeno da ćemo zajedno pjevati u Areni za doček Nove godine. Odjednom su se pojavili takozvani VELIKI SRBI I PATRIOTE (po potrebi)!


- Da vas podsjetim: ova dva momka, inače prije svega dva sjajna umjetnika, su ako se sjećate imali do sad bezbroj nastupa u Srbiji i ni na jednom nije igla mogla da padne. Trenutno su najpopularniji izvođači u regionu! Elem, nisam do sada čuo da se neko bunio i pominjao nekakve njihove izjave i bla bla! Nego baš kada sarađuju sa Lukasom. Sada slijede napadi na mene zašto ja sarađujem sa opet bla bla! Pa veliki Srbi, niste pravili frku kada su ova dva momka imali koncert na Tašu pred 15.000 ljudi. Onda niste bili veliki Srbi nego ste i išli na koncert! Ali sada nekom smeta što Novu godinu pjevaju sa Lukasom, jer imate interes.


- Znate da 10.000 prodatih karata u Areni udara na ostale dočeke u gradu! Pa gospodo, je*e mi se za ostale dočeke u gradu. Da li to znači da ja treba da sjedim kući, da bi ostali bili srećni i zadovoljni! Pritom, napadate momke na nekakvoj vjerskoj i nacionalnoj osnovi, zato što vam vjerovatno negdje izbiše pare iz džepa. Interesuje me, koja je to cifra u pitanju, koja počinje da budi vaš patriotski osjećaj. Pritom 90 posto srpske estrade je na listi čekanja, ili je kupilo pjesme od ova dva inače sjajna autora. Ostali su na čekanju ili mole za pjesme i duete, a sada ih odjednom nazivaju džihadistima.


- Bezobrazno vrijeđaju momke, a vjerovatno znaju da je njegova (Džalina) majka Srpkinja.

Pola srpske estrade viri ovoj dvojici momaka iz d*peta, a sada konstruišu napade na vjerskoj osnovi na njih! Zato što sada sarađuju sa Lukasom, koji uzgred, jedini nije od njih uzeo i tražio pjesmu)!Ja kao što znate nikada nisam poricao i ponosan sam na svoju nacionalnost, ali nikada pšo toj osnovi, a ni vjerskoj, nisam birao prijatelje i saradnike. Jedini kriterijum bio je ljudski i poslovni. I da znate, nikakve tu vjerske i nacionalne podjele oko mene dok sam živ - napisao je Aca na Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.