x

ide gas

Luks mašina juri autoputem: Ana Korać se snimala dok vozi automobil koji je dobila na poklon, Instagram gori! (Foto)

Starleta Ana Korać redovno izvještava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Na njenom Instagram nalogu u toku prethodne noći pojavili su se snimci koji su privukli veliku pažnju javnosti.

Naime, starleta se pohvalila snimcima iz novog automobila. Ana je snimala znak Poršea na volanu, a vidjela se i instrumentalna tabla. Ana je poštovala ograničenje brzine, na snimcima nije prelazila preko 110km na sat, a vozila je autoputem.


Podsjetimo, starleta iz Ivanjice nedavno je dobila na poklon Poršea prije nekoliko dana, čime se pohvalila na Instagramu. Uz fotografiju sa novim automobilom Koraćeva je napisala:

- Moj Valentino kasni malo, ali mu je oprošteno. 

Podsjetimo, Ana je nedavno raskinula dugogodišnju vjeridbu sa Davidom Dragojevićem, a raskid je kratko prokomentarisala:


- Mi više nemamo kontakt, nemamo zajedničke slike, u posljednje vrijeme imali smo svađice, desilo se nešto, pa smo pričali kao normalni ljudi, pokušali smo da se razdvojimo, nešto se desilo pa sam ja zbog toga prekinula. On je uradio nešto što nije lijepo, dobila sam sve glasovne poruke gdje je pričao i pisao o meni, pa sam od tog trenutka prekinula sve. Te poruke je razmjenjivao sa mojom drugaricom, poslala mi je baš sve. Tada sam prekinula kontakt. Htjela sam to poslije tolike ljubavi, rekla sam da ću uvijek doći, ali poslije toga ne", rekla je Ana tada.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.