x

Luna će izgorjeti od bijesa: Saša Vidić žestoko opleo po njenim silikonima!

U javnosti se podigla velika prašina kada je pobjednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani, objavila da je ugradila silikone u grudima.

Luna je objavila video snimak na svom Instagram profilu na kom se vidi da su je tokom perioda oporavka u bolnici obilazili dečko Marko Miljkovć i majka Anabela Atijas. Ovaj snimak je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i van njih. Dok neki podržavaju ovu njenu odluku, drugi joj poručuju da joj ova estetska operacija nije bila potrebna, bar ne prije nego što se ostvari u ulozi majke.

Poznati kreator i stilista Saša Vidić je kroz šalu prokomentarisao ovu situaciju, izvrgnuvši ruglu ovu njenu odluku. Potom je šaljivo poručio babi da se ne sekira, da je Luna dobro.


- Baba, šta si tužna? Ma, baba, nije dumrla mala Gazmetova (Gagi Đogani, prim. aut.). To je ljubi u čelo onaj njen mutivoda (Marko Miljković, prim. aut.) od radosti. Više neće ličiti na ćaću Gazmeta, sada ima s.se, baba. Pa skupili se svi oko kreveta kao onomad kad si plakala za Tomom. Ne brini, baba, mala sada ima s.se kao prava pjevaljka. Ali samo s.se! - napisao je modni kreator na svom Instagram profilu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.