x

Luna Đogani u drugom stanju? Marko u panici nakon što je saznao ovo, Anabela će tek odlijepiti kad čuje!

Dok su ležali na krevetu, Luna Đogani potvrdila je da joj je kasnio mjesečni ciklus, zbog čega je njen dečko Marko Miljković počeo odmah da se raspituje.

Poznato je da Luna ima zdravstvenih problema, zbog čega, kako je njena majka Anabela Atijas istakla, ne smije da ima intimne odnose, ali je ona, kako je sama priznala, to prekršila nekoliko puta.


- A to što ti je kasnilo 5, 6 dana, sljedeći mjesec dobijaš ranije ili koliko ti kasni, toliko se produžava? - upitao je Miljković.

- Da - odgovorila je Luna i potvrdila priču da joj je ciklus kasnio.

Kako li će Anabela odreagovati na ovo, ostaje nam da vidimo, ali sigurno da joj neće biti prijatno.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu, SAD. Trenutno sam udovica s troje djece i zapala sam u financijsku situaciju u travnju 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih više ne čujete da su mi to učinili dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete se obratiti putem e-pošte ... Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam. Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Zajam za dugove ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd E-pošta .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald usmjeriti vam sreću ................... ....