x

Luna došla u Parove: Optužila Jelenu Golubović da je manipulator, ona se tresla i napravila haos!

Parovi su počeli žešće nego ikada. Skandali, intrige i fizički kontakti, šokirali su gledaoci, a totalna havarija je nastala kada su u studiju ugledali Lunu!

Astrolog Luna nimalo se ne dopada ponašanje Jelene Golubović, a nije imala problem ni da svoj stav kaže upravo pobjednici brojnih rijalitija.

Luna je Jeleni jasno rekla da joj se ne dopada i da nema njenu podršku, jer je manipulator.

Jelena je bukvalno odlijepila i počela da urla putem ekrana na astrologa.

- Hajde objasnite mi, objasnite mi, gospođo, zašto sam ja manipulator. Znači, čim ćutite, nemate nikakav razlog - rekla je Jelena.

Kako nije željela da se smiri, Luna nije drugog izbora nego da navede primjer.


- Evo, konkretno, kada si sa Snežom pričala o se.su, pričala si o nekom moralu pred svima, a vidjeli smo šta si sebi, kao žena, dozvolila da ti se desi - rekla je Luna, a Golubovićeva je imala odgovor u svom stilu.

- Gospođo, astrologu, koliko sam čula, bar se tako predstavljate, ja znam na šta vi sada aludirate. Taj Čupa kog indirektno pominjete je mene prosio i htio da me ženi, dok je Sneža imala dečka koji je brzo nestao i prestao da joj se javlja. Znači, kakvo je**nje, takvo i sjećanje. Moji bivši su ludjeli za mnom - rekla je Golubovićeva, a voditeljka Jovana Jeremić je jedva uspjela da je smiri kako bi odjavila emisiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.