x

Luna doživjela nervni slom, pa pred svima prijetila Slobi: Zapamtiće dan kada me je upoznao! Zašto je baš mene izabrao? (VIDEO)

Odnosi između Lune Đogani i Slobe Radanovića su i te kako zahladnili, a pogotovo otkako se pjevač vratio iz hotela gdje je proslavljao godišnjicu braka sa svojom suprugom Kijom Kockar. Nakon ovoga situacija između njih postala je jako napeta, a Đoganijeva je sinoć potpuno izgubila živce - polomila je sve u Pabu, da bi potom i udarala i psovala i vrijeđala Radanovića.

Luna je bacala sve što joj se našlo pod rukom, a onda se gušila u suzama dok su uz nju bili Gordana Džehverović, Milan Milošević, Lepi MIća, Ana Korać i Bane Čolak koji su je tješili.

- Pustite me bre odavde, luda sam! Luda sam, kunem se u majku! Uništio me je ološ, bre!!! Ološ! On meni da priča takve stvari, sram da ga bude! Treba da mu bude žao, sve sam htjela da mu pružim! Sram da ga bude, on je ološ!!! Zapamtiće dan kad me je upoznao! Zapamtiće dan kad me je upoznao, breeee!!! - odjekivala je Zadruga od Luninih uvreda upućenih Slobi, a potom i prijetnji.


- Ne mogu više u ovom paklu ni 15 dana! Zašto je mene izabrao da bude ovako?! Toliko djevojaka je bilo, što mene?! - vikala je Luna u suzama.

- Nemoj tako zbog tvoje mame - pokušala je Gordana da obuzda Lunu.

- Moja mama zna šta mi je uradio! - rekla je Đoganijeva.

- Htjela sam da mu pružim savršen život koji nije imao nikada! - dodala je Luna.

Pogledajte kako Luna plače zbog Slobe u Pabu dok je Zadrugari tješe:


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.