x

Luna i Adam polomili tanjire, pa napravili pravu pometnju u sobi! (VIDEO)

Čim su se svjetla u sobi pogasila Luna Đogani otišla je do svog kreveta, vidno potresena svađom sa Markom Miljkovićem tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" kada je čak i plakala. Luna je uzela da jede, pa je tanjir donijela u spavaću sobu, a pored kreveta je bio već jedan tanjir. Zatim joj se pridružio njen brat Adam Đogani, a kroz nekoliko minuta tanjiri su završili na podu, gdje su se i razbili. Trenutak nepažnje doveo ih je do toga da više nemaju nijedan svoj tanjir koji koriste, a sve je to primijetio Savo Perović koji spava u krevetu pored Lune.


Savo i ostali zadrugari pritrčali su u pomoć kako bi očistili i skupili razbijene djeliće tanjira, dok je Đoganijeva govorila kako je to ipak uradio Adam.

- Luna i Adam Đogani, šta je bilo? Toliko o tome koliko ste spretni. Ko je od vas dvoje to stavio? Samo me to zanima - govorio je Savo.

- Jao, više nemamo nijedan tanjir. To je Adam uradio - rekla je Luna.


Podsjetimo, tokom pitanja gledalaca Luna Đogani počela je da plače kada je njen sada već bivši dečko Marko Miljković, rekao da se kaje zbog njihove svađe koja joj je teško pala, a Savo i Adam su zajedno sa njom nekoliko minuta prije ove situacije pričali o aktuelnim dešavanjima u njenom ljubavnom životu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.