x

Luna i Marko se nisu pazili tokom se.sa! Trudna sam, ne mogu da brinem o sebi, a kamoli o bebi: Đoganijeva vrištala na mama Anabelu i kukala na sav glas!

Luna Đogani, pobjednica druge sezone rijalitija "Zadruga", nikako nema mira, a samo nekoliko dana po izlasku iz rijalitija, blogerka je prošla kroz pravu emotivnu dramu!

Naime, Luna je po izlasku iz "Zadruge" navodno posumnjala da je u drugom stanju jer joj je mjesečnica kasnila nekoliko dana. Kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi, ispričao je izvor.

"Čim je izašla iz "Zadruge", Luna se požalila majci da joj nije dobro, da se osjeća iscrpljeno i da joj se stalno spava. Žalila se da ne može da jede, jer joj je bilo muka svaki put kada bi nešto stavila u usta. Anabela je pomislila da će Lunini problemi nestati čim se bude potpuno odmorila i privikla na spoljni svijet, ali se situacija nije promijenila ni nedjelju dana nakon završetka rijalitija", ispričao je dobro obaviješten izvor i objašnjava da je u jednom trenutku Anabela posumnjala da je njena kćerka u drugom stanju.


"Dok su bili zajedno, Luna i Marko su nekoliko puta na dan imali se.sualne odnose, jednom nisu koristili zaštitu. Međutim, to ih nije pretjerano brinulo jer su pazili da ne naprave bebu, a Luni "Zadruzi" men.truacija nijednom nije izostala. Tako je bilo sve dok nije izašla iz rijalitija, a tada je shvatila da joj kasni nekoliko dana", rekao je izvor.

"Anabela je prva sabrala dva i dva, pa je kćerku pitala da li postoji šansa da je trudna. Luna u prvi mah nije htjela ni da razmotri tu mogućnost. Nikako joj nije ulazilo u glavu da postoji mogućnost da je zatrudnila i mislila je da se Anabela šali sa njom, ali se situacija brzo promijenila. Shvatila je da joj ciklus kasni nekoliko dana i da, uzimajući u obzir da se danima nije osjećala dobro, postojala je velika vjerovatnoća da je trudna", rekao je izvor.


"Kada je to shvatila, preblijedila je, a već u sljedećem trenutku je počela da plače i kuka na sav glas. "Trudna sam, trudna sam, šta da radim?", urlala je Luna, dok su Anabela i njen najbliži prijatelj pokušavali da je smire. Kroz suze je govorila da je suviše mlada da bude majka, da nije za druge, da ne može o sebi da brine, a ne o bespomoćnoj bebi", rekao je izvor. 

Anabela je bezuspješno pokušala da smiri kćerku.

"Govorila joj je da prestane i hladne glave o svemu, ali umjesto da je posluša, Luna je nastavila da histeriše. Umjesto da je smiri, Anabela je samo nervirala Lunu, koja nije prestajala plače i ponavlja: "Trudna sam, šta ti nije jasno?!". Lunin prijatelj je otišao do apoteke i kupio test za trudnoću. Tih nekoliko sekundi koliko je trebalo da sačekaju i vide da li će test pokazati jednu ili dvije linije, svima je trajalo kao vječnost. Kada je shvatila da se na testu pojavila samo jedna linija, Luna je konačno odahnula. I Anabeli je pao kamen sa srca. Nakon nekoliko dana, Lunino zdravstveno stanje se popravilo, a kada je otišla kod ljekara, dobila je definitivnu potvrdu da nije trudna", ispričao je izvor. 

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.