x

Luna i Marko ulaze u Parove za brdo para: Od cifre boli glava, a to nije sve što su im obezbijedili!

Luna Đogani i Marko Miljković navodno ulaze u Parove, a ponudili su ima čak 300.000 eura za šest mjeseci . Kada su vidjeli da Đoganijeva i Miljković u nedjelju uveče nisu ušli u "Zadrugu", odlučili su da im daju nepristojnu ponudu.

Do posljednjeg momenta mislili da će Luna po četvrti put uđi u rijaliti. Kada su shvatili da u Šimanovcima ima drugačije planove za ovu sezonu, riješili su da oni pozovu Đoganijevu. Već tri godine ona diže rejtinge, ima veliki broj obožavalaca, pa vjeruju da će to biti pun pogodak za njihov rijaliti - kaže izvor blizak Hepi televiziji.

On ističe da su vodeći ljudi sa Hepi televizije spremni da im daju i posebne uslove, samo da se usele u vilu u Zemunu na neko vrijeme.


- Marko i Luna mogu da biraju kada će ući u rijaliti. Ostali bi samo šest mjeseci i to za nevjerovatnih 300.000 eura. Za razliku od ostalih, imali bi mogućnost da dobiju više poziva sa porodicom, kao i posebnu sobu u kojoj bi spavali. Ne bi morali ujutru rano da ustaju, a kamere ih ne bi snimale dok su u toaletu, ističe izvor blizak produkciji.S obzirom na to da su se Luna i Marko tek vjerili, želja producenata je da oni pred kamerama organizuju svoje vjenčanje:


- Prvobitna ideja je bila da se oni vjenčaju pred kamerama, ali Luna nije htjela ni da čuje za to. Rekla im je da je njen život na tacni već godinama i da ne želi sa milionima da dijeli i taj najintimniji trenutak. Međutim, pristala je da iz vile organizuje svadbu. Donosiće joj kataloge vjenčanica, ponude za dekoraciju, pozivnice i sve propratne stvari koje su potrebne za jednu svadbu.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/qd1V5Iq