x

Luna izbacila dekolte u prvi plan, Marko priznao: "Još uvijek se nisam navikao na ove grudi i kosu!"

Dobro poznat par koji je svoju ljubav započeo u Zadruzi 3, Luna Đogani i Marko Miljković, zajedno su stigli na glamuroznu proslavu Željka Mitrovića povodom 25 godina postojanja televizije Pink, piše Telegraf.rs.

Na svečanom slavlju u elitnom beogradskom restoranu bilo je više od 3.000 zvanica, a Luna i Marko stigli su nešto prije 22 časa.

Luna je ponosno istakla dekolte u šljokičavoj haljini, koji je sada vidljivo veći zbog povećanja grudi, dok je Marko bio u crnoj kombinaciji; košulja, pantalone i kožna jakna.

- Ja sam svoje zadrugarstvo završila kad sam pobijedila u drugoj sezoni. Sad je moj tata tamo koji nosi tu našu titulu Đogani porodice. Sad sam tu kao buduća pjevačica i jedna sretna djevojka - poručila je Luna na samom početku, pa prokomentarisala učešće svog oca Gagija Đoganija u Zadruzi 3, a umiješao se i Marko.


- Gagi je super! Samo da takav ostaje do kraja i dobiće neko lijepo mjesto. Volio bih da ostane takav kakav jeste. Što se mene tiče, Gagi do pobjede! - rekao je Marko koji je, kako je rekla Luna, bio njegov glavni savjetodavac.

S obzirom na to da je dugo bila plavuša, a da je nedavno postala brineta i sve iznenadila, Luna je rekla da se bolje osjeća kao brineta, te da je i Marko prezadovoljan novom bojom kose.

- Odjednom je promijenila i kosu i grudi... Kao da je neka druga osoba! Još uvijek se nisam potpuno navikao, evo da vam kažem. Kad vidim kosu i grudi...pitam se šta je ovo?! - priznao je Marko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.