x

LUNA NAPRAVILA SKANDAL NA KIJINOM ROĐENDANU! Tražila da je puste da izađe, Sloba joj rekao da je mentol i vratio se đuskati sa Kijom! Đoganijeva izvedena! (VIDEO)

Žurka povodom rođendana Kristine Kockar bila je pravo osvježenje za sve zadrugare, a oni su tim povodom bili veseli i srećni zbog atmosfere koja je bila na zavidnom nivou. Na iznenađenje mnogih i njen još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović nije mogao da sakrije koliko mu je drago zbog svega što je Veliki šef priredio samo za Kiju.

Međutim, zbog svog raspoloženja Sloba je potpuno zaboravio na Lunu Đogani, a ona je iznervirana krenula na kapiju, jer nije željela da gleda prizor koji joj je njen bivši dečko priredio.

Ukućani su odmah javili Slobi da je Luna sa obezbjeđenjem na kapiji, a on je odmah dotrčao do nje.

- Ja samo želim da se vratiš, neću da kvarim ničiji rođendan. Nisi me vidio ovdje, vrati se na rođendan! - rekla je Luna.

- Šta je sa tobom? Zašto bi ti kvarila nečiji rođendan i zašto bi pravila sra*a? Zato što si popila pivo! - rekao je Sloba.

- Reci im da me puste napolje, neću djevojci da kvarim rođendan! - bila je uporna Luna.


- Evo, sad da ti kažem, od sad te više ne vidim, ti si mentol! - rekao je Sloba.

Luna je stekla utisak kao da je Sloba jedva dočekao da ona napravi ovaj potez, a onda je on po povratku u Bijelu kuću rekao Kiji nešto što je sigurno mnoge šokiralo.

- Naljutila se na mene što đuskamo, ma, briga me, boli me ku*ac - rekao je Sloba Kiji.

Pjevač je sve vrijeme bio pored svoje supruge, Đoganijeva je izvedena van kapije, a kako se ovo završilo pogledajte u video-klipu ispod:


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.