x

Luna opet kod psihijatra zbog raskida sa Markom: Poslala mu je dugačku poruku, ali uslijedio je njegov hladan odgovor!

Pobjednica „Zadruge 2" Luna Đogani prije dva dana poslala je dirljivu poruku di-džeju iz Brusa i zatražila da joj pruži još jednu šansu.

- Luna ne može nikako da preboli Marka. Stalno misli na njega i na vrijeme koje su proveli zajedno. Ubijeđena je da je on čovjek njenog života i da su raskinuli zbog gluposti, pa je riješila da ga vrati po svaku cijenu. Zato mu je poslala jednu dugačku poruku kojoj je napisala sve što joј јe na duši. Zamolila ga je da se vide i da joj pruži još jednu šansu - priča dobro obaviješten izvor za Informer blizak novopečenoj pjevačici.


- Uljudno joj je odgovorio na poruku i čestitao praznike, ali naglasio da ne želi da se pomire. Napisao je da će ona uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu, ali da je najbolje da se ne viđaju. Pokušao je da je utješi riječima da je „cijeli život pred njom i da će sigurno naći nekog još boljeg od njega“ - prepričava sagovornik.

Poslije ovakvog Miljkovićevog odgovora, Luna se osjećala još gore.

- Baš joj je teško pao Markov hladan odgovor. Bila je ubijeđena da će pristati makar da se vide i popričaju. Sada po cijeli dan sjedi u kući i pilji u jednu tačku. Počela je ponovo da ide kod psihoterapeuta koji joj je pomogao da se oporavi poslije raskida sa Slobom Radanovićem. Prolazi kroz veoma težak period. Najveća podrška joj je majka Anabela, koja svaki slobodan trenutak koristi da bude uz nju - priča izvor za informer.


Luna se 31. decembra ocu Gagiju u „Zadruzi“ jadala zašto joj veza sa Markom nije opstala.

- Više nije moglo i jednostavno je puklo. Borili smo se kao lavovi, ali nije vrijedilo. Trudila sam se da ostanemo zajedno, jer se volimo i lijepo slažemo, ali džaba. Bilo je pritisaka sa svih strana. Zamisli, neki zli ljudi su mu preko Instagrama slali poruke da ga varam. Sram ih bilo! - ispričala je Đoganijeva tokom kratkog boravka u rijalitiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.