x

Luna otkrila čiji je veći, Markov ili Slobin!

Zadrugari koji su izgubili u igri indijanaca i kauboja poslati su na ostrvo, po kazni. Oni se sada zovu Odbačeni i odvojeni su od drugih ukućana. Nalaze se na Rajskom ostrvu, a takođe moraju da trpe lošije uslove nego ostali ukućani koji se nalaze u Bijeloj kući.

Ipak, to ne znači da im je dosadno. Priča je Odbačene sinoć odvela na zanimljive teme, a najzanimljivija je bila tema koje muškarce ukućanke vole i se.s. Zadrugare je najviše zanimalo šta Luna ima da kaže o tim temama.

Dragana Mitar joj je postavila provokativno pitanje koja je razlika između njenog bivšeg dečka Slobe i sadašnjeg, Marka.

- Marko je mnogo više moj tip. Sloba je... previše ogroman - rekla je Luna. S obzirom da nisu baš najbolje razumjele odgovor, Dragana i Matora su je pitale šta to znači.


- Ja sam uvijek htjela crnog dečka sa bradom. Marko je najbliži tom idealu. A Sloba je previše ogroman za mene - rekla je Luna.

Uslijedila su još provokativnija pitanja, pa je tako Matoru je zanimalo da li je imala a.alni se.s nekad na šta je Luna odlučno rekla:

- Ne, nikada!

Muški su je tad pitali da li je Marko obdaren ili ne, a Luna se na to pitanje naljutila.

- Ne bi bilo lijepo da odgovorim na to pitanje. Ali ovo ću reći, prezadovoljna sam sa Markom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.