x

Luna prijetila Marijani s*lovanjem: Ima da te snimaju dok te k**aju u usta!

Luna Đogani posvađala se s djevojkom svog brata Adama Marijanom Zonjić i prijetila joj batinama i s*lovanjem! Blogerka je sve tanja sa živcima, a očigledno misli da je nedodirljiva i da je glavna zvijezda "Zadruge". Nakon što je Marijana rekla da je Lunin tata Gagi Đogani narkoman, ona je planula.

- Taj kog si nazvala narkomanom, taj će da ti je*e mater napolju! Zapamtićeš dan kad si ga nazvala narkomanom i vidjećeš ko je narkoman, pi*ka ti materina mala ku*vinska - urlala je Luna, dok se Marijana pravdala:

- Ja ti oca nisam spominjala, sama ga spominješ.


- Nisi svjesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Tužićemo se! Da ti nisi poslala onog lika da mi pravi scene u butiku? - pitala ju je blogerka, a kada je Marijana rekla: "Jesam", ona je pokušala da je gađa flašom, da bi, kad ih je obezbjeđenje razdvojilo, Luna je nastavila da prijeti:


- Vidjećeš ti kako će da te rastežu napolju! Izaći ćeš prije mene iz "Zadruge" i vidjećeš! Zlobnice jedna! Je*aću ti mater u pi*ku. Sram te bilo! Ima da kažem da snime kada te budu ka*ali u usta, pi*ka ti materina! Mogu još 300 puta da te udarim, neće me izbaciti! Je l' si svjesna toga? Mogu da ti je*em mater još 300 puta!


Marijana je na to sve odgovarala smješkom:

- Samo prijeti. Pas koji laje ne ujeda!

Luna je javno pozvala Gagija da se obračuna s Marijanom.


- Ti se sladiš što su mi uništili butik. Pazi se! Tata, zapamti ovo, kad izađe napolje, hoću da je... znaš i sam. Neću da je vidim više. Zapamti šta je rekla za tebe, imaš dokaze. Ku*vetino jedna mala! - urlala je Luna.

- Ne zanima me ko ti je tata - rekla je Marijana, a blogerka je dodala:

- Ti si jedna ku*va volonterka. Je*eš se za pare. Imam i dokaze za to!



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.