x

Luna se ne šali: Uskoro kreće sa nastupima koji će biti spektakularni, a za to će dobijati ogromnu sumu!

Za Lunom Đogani vlada prava pometnja među vlasnicima klubova. Neki od njih spremni su da izdvoje pozamašnu sumu novca, samo da pobjednica Zadruge svoj prvi nastup održi u njihovom lokalu.  

Luna uskoro kreće da nastupa kao pjevačica po regionu i inostranstvu, a prvu će je čuti gosti kluba čiji vlasnik ponudi najveću sumu.

"Luna se dogovorila sa svojim timom da krene da nastupa kao pjevačica tek kada objavi prvu pjesmu "Deveti krug". Njen muzički prvenac zajedno sa spotom doživio je svjetlost dana, a sada će se dogoditi i njen prvi nastup. Gazde klubova su veoma zainteresovane za Lunin nastup, pogotovo za prvi nastup, za koji nude velike cifre. Gazda jednog kluba u inostranstvu spreman je da izdvoji 10.000 eura za Lunin prvi nastup. Luna će vjerovatno imati prvi nastup u klubu koji joj bude ponudio najveći honorar iako zbog treme priželjkuje da to bude Beograd, kako bi porodica i prijatelji došli da je podrže," navodi izvor blizak Đoganijevoj i dodaje da će cijena njenog nastupa tek biti utvrđena:


- U ovom trenutku još uvijek nije poznato koliki će honorar Luna tražiti za nastup. Ona čeka da izađe njena prva pjesma i spot, pa u zavisnosti od toga kako pjesma bude prošla kod publike, odnosno kako se bude kotirala na Jutjubu, njen tim će formirati cijenu. S obzirom na to da je Kija poslije "Zadruge" imala cijenu od 4.000 eura, a da se prethodno nije bavila pjevanjem, ne bi trebalo da Luna ima manju cijenu - nada se izvor "Blica".

Saša Đurić, menadžer Lune Đogani, potvrdio je da za Lunin prvi pjevački nastup vlada veliko interesovanje.


- Čujem se sa ljudima sa svih strana. Zovu ljudi iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Bosne, i iz inostranstva i informišu se. Zvalu su me i iz Slovenije. Nikom nisam dao zeleno svjetlo, jer čekamo da izađe pjesma, da se zavrti sedam dana, pa da vidimo šta i kako - kaže Saša za i dodaje da još uvijek ne zna koliko će novca tražiti za Lunine nastupe:

- Još uvijek ne znam koliki će biti Lunin honorar. Ona će na bini biti sa dvije igračice, imaće skupe kostime, imaće i di-džeja. Pjevaće dva bloka po sat vremena, imaće performanse - objašnjava menadžer.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.