x

Luna se udaje za Marka! Đoganijeva i Miljković spremaju 2 svadbe, sve po srpskim običajima, naparavili spisak zvanica! A evo kako je Anabela reagovala!

Luna Đogani se udaje za Marka Miljkovića. Pobjednica "Zadruge 2" i di-džej iz Brusa riješili su da naprave veliku svadbu u septembru i tako ozvaniče svoju ljubav. Miljković je nedavno izveo Lunu na večeru i tada ju je i zaprosio, a ona je rekla "da". Odmah su počeli da planiraju slavlje, na koje će biti pozvano 200 gostiju.

"Od kada su napustili "Zadrugu", njih dvoje više nemaju trzavice i svađe. Shvatili su da se ludo vole, a i počeli su zajedno da žive. Marko se uselio u Lunin stan na Novom Beogradu. Pošto ima 36 godina, ne želi da gubi vrijeme, već hoće da se ženi! Smatra da što prije treba da zasnuje porodicu i ima djecu. Kad je na večeri zaprosio Lunu, ona se u prvi mah iznenadila, ali je ubrzo rekla "da". Mada je svima pričala da je mlada za brak, srce je prelomilo da pristane. Još tada su počeli da planiraju svadbu",otkriva dobro obaviješten izvor.

Zaljubljeni par praviće dva slavlja - u Beogradu i Brusu.


Već su napravili spisak gostiju i biće ih oko 200. Na listi je mnogo bivših učesnika "Zadruge" s kojima su ostali u dobrim odnosima, poput Ane Korać, Davida Dragojevića, Save Perovića... Napraviće dvije svadbe, jednu u Markovom rodnom gradu Brusu, a drugu u Beogradu. Proslava u Brusu biće po svim srpskim običajima, dok će u prijestonici rezervisati jedan poznati hotel i tamo napraviti gala događaj - prenosi naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, budući mladenci angažovaće organizatora vjenčanja.

"Luna želi da se posveti karijeri i nastupima, pa neće imati vremena da se posveti planiranju svadbe. Zato će platiti agenciju koja će se baviti dekoracijom, hranom, rasporedom sjedenja i drugim detaljima... Kad je riječ o muzici koja će zabavljati goste, Luna je rekla da želi da joj obavezno svira "Magla bend", a za pjevačicu se još nisu dogovorili", priča izvor.


On dodaje da su lijepe vesti saopštili roditeljima, a prvo su javili Markovoj porodici:

"Njegova majka Neda se oduševila! Ona jedva čeka da oženi sina i dobije unučiće. Luna je bila u Brusu i upoznala buduću rodbinu. Za sada se fino slažu.

S druge strane, Lunina majka Anabela je vijest o vjenčanju dočekala na nož, jer od starta ne podržava njihovu vezu.

"Poludjela je! Neće ni da čuje za svadbu. Rekla je kćerki da nema potrebe da žuri s udajom, kao i da bi joj bilo bolje da se posveti karijeri. Zabrinuta je kao i svaka majka, jer Luna ima tek 23 godine i život je pred njom. Još su joj svježe slike njihovih svađa u "Zadruzi"", kaže naš sagovornik:

"Njih dvoje se nadaju da će uspjeti da je smekšaju, jer je Anabela popustljiva prema kćerki i na kraju joj ipak usliši svaku želju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.