x

umislila se

Luna sebe poredi sa princezom Dajanom: Đoganijeva umislila da je iz Bakingemske palate!

Luna Đogani našla je za shodno da se poistovijeti sa pokojnom princezom Dajanom! Rijaliti učesnica u potpunosti "razumije" Ledi Di, jer i nju "proganjaju" novinari i foto-reporteri, baš kao što su nekada i princezu od Velsa.

Očigledno, takav zaključak je donijela nakon što je pogledala dokumentarac o životu pokojne Dajane, pa je shvatila da je ista ona! Na svom Instagramu Luna je objavila nekoliko kadrova iz filma, uglavnom se bazirajući na deo s medijima koji pratili svaki Dajanin korak. "Baš kao što danas prate Lunin!"

- Fotografi su htjeli da naprave neobične fotografije i trudili su se iz petnih žila jer ih nije bilo briga za njena osjećanja. Nisu marili. Marili su samo za svoje fotografije - čuje se u dokumentarcu, a zatim slijedi nastavak.


- Nisu se pitali hoće li je to uzrujati. Ni hoće li to uzrujati djecu. Samo su fotografisali jer su htjeli dobre fotografije koje će prodati za velike iznose - govori u drugom dijelu.

Neuporediva razlika

Na stranu koliko je princeza Dajana doprinijela i pomogla cijelom svijetu, koliko je bila plemenita, humanitarac, žena koja je mijenjala historiju, moramo da naglasimo da Luna Đogani apsolutno, ni u kom pogledu, ne može da se poredi s njom. Najprije, da nije bilo istih tih medija koje svakodnevno pljuje i ponižava, ona nikada ne bi postala prepoznatljiva (ne poznata), te danas ne bi zarađivala putem društvenih mreža, Jutjuba, a ne bi imala ni veliki broj fanova, mahom penzionera, koji joj kupuju poklone i šalju novac, piše Kurir.


Drugo, Luna je postala prepoznatljiva svojim nepristojnim ponašanjem, time što je u rijalitiju započela vezu sa oženjenim muškarcem Slobom Radanovićem, a nije joj smetalo ni to što je lično poznavala njegovu suprugu Kiju Kockar.

Đoganijeva je pred kamerama imala s.ks sa ljubavnikom gdje god je stigla, od toaleta do kokošinjca. Po tome je Luna prepoznatljiva.

Takođe je pažnju privukla i svađama s ljubavnikom, ali i njegovom suprugom, koju je u "Zadruzi" vrijeđala i ponižavala.


Luna kao loš primjer

Luna je postala prepoznatljiva i u drugoj sezoni rijalitija, kada se smuvala s Markom Miljkovićem, s kojim je takođe imala s.ksualne odnose gdje god je stigla.

I s njim se svađala redovno, a svi pamte njene nervne slomove i urlike, pokušaje bjekstva. Ne treba zaboraviti ni sukobe koje je imala s majkom Anabelom Atijas, kojoj je, upravo zbog dečka sa kojim nije bila ni godinu dana u vezi, okrenula leđa. Svi se sjećaju i kako se svađala s mamom, da su čak i nasrtale jedna na drugu u rijalitiju, kao i da su se umalo potukle.


I po tome je Luna prepoznatljiva, kao i po odvalama i lapsusima ("rafarero rošero", "Bajram šerif baka rakozu"...), ali nemamo toliko prostora da sve to navedemo.

Da rezimiramo, Luna treba da shvati da joj se niko ne divi, niti podržava njeno ponašanje, a mediji su o njoj pisali isključivo kao primjer kako ne treba da se ponaša jedna mlada osoba. Đoganijeva nije ličnost na koju mladi treba da se ugledaju, a djevojčice koje je vole treba da znaju da prema svojoj porodici, posebno prema majkama, nikada ne treba da se ophode kao Luna prema svojoj, piše Kurir.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.