x

Luna vidjela da su Kija i Sloba u žiriju Pinkovih zvezda, pogledajte njenu reakciju! (VIDEO)

Veliki šef pustio je zadrugarima premijerno novu šemu, kao i najavu za novu emisiju, do sada neviđenu na našim prostoorima ,,Pinkove zvezde". U žiriju talent šou programa nalaze se Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, te su svi očekivali da vide reakciju Lune Đogani.


Kako je već poznato, ljubavni trougao koji i danas intrigira javnost, bila je tema prve sezone ,,Zadruge". Luna je prišla jednom od ekrana sa svojim dečkom, Markom Miljkovićem kako bi vidjela sve najave.

Kada je vidjela najavu za emisiju gdje se nalaze njen bivši dečko, Sloba i ljuta rijaliti rivalka, Kija, Luna nije htjela ni da obrati pažnju na njih dvoje, te je prokomentarisala ostale članove žirija.


- Pinkove zvezde j**ote, zato su nas pomjerili! Nedjeljom je sad ovo u 22h! Damir najjači! Dušica top izgleda - izjavila je Luna.


Međutim, trenutak kada je ugledala Kiju zapao nam je za oko, jer je blogerka mirno stajala, a onda kada ju je vidjela, nagla se na stranu i ruku stavila na kuk, pa zamahnula rukom kao da što prije želi da Kija nestane sa ekrana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.