x

Završene pripreme, stiže princeza

Luna za sljedeću nedjelju rezervisala apartman u Narodnom frontu, broji sitno do porođaja!

Luna Miljković broji sitno do porođaja. Pjevačica je jučer završila sa svim pripremama za dolazak bebe, a od ponedjeljka bi trebalo da se smjesti u apartman u porodilištu "Narodni front".

Ona je u petak bila na ultrazvuku kod svog doktora, koji je, ako je suditi po snimcima koje je pobjednica "Zadruge" objavila na Instagramu, konstatovao da se svaki dan očekuje dolazak bebe. Na sreću, trudnoća protiče u najboljem redu, a Luna i njen suprug Marko Miljković s nestrpljenjem čekaju svoje prvo dijete.


Iako se posljednjih godina sve veći broj javnih ličnosti odlučuje za porođaj u privatnoj bolnici, to nije slučaj kod novopečene gospođe Miljković. Ona godinama ide kod svog ljekara koji radi upravo u ovoj bolnici i nije željela ništa da mijenja. Suprug Marko je zakupio apartman na pet dana, a ukoliko bude bilo potrebe, oni će produžiti boravak. I kod kuće je sve spremno za djevojčicu.


Prije odlaska u porodilište Luna i Marko su obišli radnje sa bebi-opremom i pokupovali sve ono što je neophodno za novorođenče. Tokom jučerašnjeg dana smo u više navrata pokušali da stupimo u kontakt s pjevačicom, ali ona nije odgovarala na pozive, piše Kurir. Nedavno je za Kurir poručila da jedva čeka da ugleda svoju kćerku.

- Znam da ćemo Marko i ja biti savršeni roditelji. Spremni smo za ovu najvažniju ulogu. Ja se savršeno osjećam i bebin dolazak će samo da nam uljepša život cijele porodice - rekla je Luna.

.

.

.

.

-.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.