x

LUNA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ljekari konstatovali nervni slom!

Iako su im mnogi predviđali svijetlu budućnost nakon "Zadruge", Luna Đogani i Sloba Radanović su krenuli svako svojim putem.

Podsjetimo, novopečena dizajnerka nije krila da i dalje gaji osjećanja prema pjevaču, ali da više ne želi da ostanu čak ni u prijateljskim odnosima jer je rekao određene loše stvari o njoj u intervjuima, dok je Radanović na sve načine pokušavao da privoli suprugu Kiju Kockar da ipak porazgovaraju prije nego što stave tačku na bračnu zajednicu.


Ipak, Sloba je naposlijetku potpisao papire za razvod braka, ali to nije bio znak da će se vratiti u naručje Đoganijevoj. Prilikom prvog susreta po okončanju rijalitija, kada se Luna vratila sa odmora u Grčkoj, njih dvoje su se jedva pozdravili na jednoj prijestoničkoj žurki.


Prema sopstvenom priznanju, od šoka što je njihov susret prošao ovako, nakon devetoipomjesečne romanse, Đoganijevoj je pozlilo, te je hospitalizovana.


- Tada smo se prvi put sreli. To nije bio onaj Sloba u kog sam ja bila zaljubljena. Nisam vidjela to u njemu. Poslije toga mi je bilo veoma loše, moj tata je bio zajedno sa mnom, završila sam u bolnici - priznala je Luna.

Kako tabloid Scandal piše njoj je konstatovan nervni slom. 


(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.