x

Lunin blizak član porodice se bori za život: Đoganijeva danima plače, ne izlazi iz kuće! Bol je razdire!

Luna Đogani, pobjednica druge „Zadruge“, navodno je u opštem rasulu, ne prestaje da plače, a sve njene misli uperene su ka njenom psu Loliju, koji bije bitku za život. Iako su mnogi fanovi mislili da je riječ zakasnjeloj reakciji zbog raskida sa Markom i da Luna tek sada pati što je opet sama, istina je da je Đoganijeva trenutno u agoniji, pošto je Loli životno ugrožen i ne zna se da li će se izboriti s problemima.

- Svi znaju koliko je Luna vezana za to kuče. Ona je naziva „ćerom“, priča o njoj kao da joj je sve na svijetu, koliko je sama suza prolila za njom dok su bile odvojene. Luni je taj pas više od ljubimca, pa ne čudi da sada, kada je došlo do problema, ona ne zna za sebe - priča dobro obaviješten izvor i dodaje da je sve počelo još 3. januara, kada se Loli povrijedila.

- Luna je tada i objavila da joj je pas povrijedio rame i nogu jer je tražio zaklon od petardi. Iako je Loli bila užasno istraumirana i ozbiljno povrijeđena, stvari su krenule nabolje. Ipak, sve se iskomplikovalo i sada je Loli životno ugrožena - priča izvor.


Potvrdu da je Luna mnogo loše dala je i njena majka Anabela. Ona je nakon brojnih poruka Luninih fanova u kojima se pitaju šta je sa Lunom i zašto je nema u javnosti, uputila otvoreno pismo u kojem je otkrila sa čim se Luna suočava.

"Dragi moji, pošto se puno vas „brine“ i brine za Lunu, pitaju kako i zašto je nema, evo ja ću da vas obavijestim da Luna prolazi kroz težak period, jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumijevanje, pošto je ona član naše porodice", poručila je Anabela.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)