x

Lunin rijaliti me je koštao braka! Anabela otkriva zašto se razvela: Poslije 7 godina braka sa Atijasom, ovo je presudilo!

Anabela Atijas i njen suprug Andrej prije dvije nedjelje stavili su tačku na brak poslije sedam godina zajedničkog života. To je za Kurir potvrdila i pjevačica, koja sa biznismenom iz Sarajeva ima kćerku Blankicu.

"Andrej i ja smo se zvanično razveli. Svako je krenuo svojim putem, mirno, bez skandala. Imamo predivno dijete koje oboje volimo i zbog nje ćemo uvijek biti u odličnom odnosu. Prošli smo mnogo toga zajedno, i dobro i loše. Posljednje dvije godine su se desile stvari na koje nismo uspjeli da utičemo i odlučili smo da je za nas najbolje da se raziđemo. Bilo je mnogo faktora koji su uticali na naš razvod", rekla je ona i dodala:

"I Lunini rijalitiji, ali i mnogo toga drugog. Nema ničeg skandaloznog u tome. Dali smo svoj maksimum da održimo brak. Andrej ima pravo na svoj život. Žao mi je jer svaki kraj braka neuspjeh. Život ide dalje i mi ćemo ostati najbolji roditelji našoj kćerki."

S druge strane, Andrej kaže da mu je žao što se razveo od pjevačice.



"Anabelu i dalje obožavam. Uvijek ćemo biti prijatelji, ona je moje visočanstvo. Najbolja majka, žena, drug, ali, eto, nekada se ljudi ne mogu poklopiti. Trudili smo se i voljeli, volimo se i dalje, ali bolje je imati dobrog prijatelja nego vječitog neprijatelja", istakao je Andrej.

"Taj papir je neka vrsta opterećenja. Nikome nije svejedno. Anabelu poštujem jer je ispala prekorektna. Nije mi svejedno što nismo zvanično supružnici, ali život ide dalje, ja sam tu za nju za nju uvijek, kao i ona za mene. Vjerujem u ljubav, ali neću imati još djece, meni su Leon i Blankica sve na svijetu", kaže Andrej i dodaje da učešće njegove doskorašnje pastorke Lune Đogani u dvije „Zadruge“ nije razlog bračnog kraha s Anabelom.


"Ja sam uz Lunu bio 24 sata. Podržavao sam je u svemu. I uvijek ću to da činim. Nije taj rijaliti uništio naš brak. Ma, ništa nije uništilo, jer da je tako, mi bismo ostali u lošem odnosu. Nas dvoje odlično funkcionišemo, kao porodica i dalje. Obaveze oko djeteta ću ispunjavati, i više od toga. Svaki dan se čujemo. Naravno, Anabela će imati potpuno starateljstvo nad kćerkom, jer smo se sporazumno razveli", zaključio je Andrej.

- Žao mi je što se tako završilo, vjerovala sam da će ovo biti vječno, ali život je čudo i nikada ne znamo šta nas sutra čeka. Andreja sam zavoljela jako i postao je član moje porodice. Drago mi je da su ostali u dobrim odnosima. Podario mi je jedno predivno stvorenje, Blankicu, i to će uvijek da nas spaja. Mama ima mene zauvijek i u svakom trenutku sam pored nje. Svaku njenu odluku poštujem i podržavam i želim samo da bude sretna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.