x

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Lunu niko ne može da opere, ali je ljudina u odnosu na Kiju: Zorica zakopala ratne sjekire sa Đoganijevima, a nju nije štedjela!

U toku raspodjele budžeta, ovonedjeljni vođa Zorica Marković dala je sud o svim ukućanima u Bijeloj kući.

- Bilo je pitanje prije neko veče za Nenada Aleksića, kada je hrana bila uzeta, bili su u pravu da sam ja uzela hranu sa aparata. Vjerovatno su mislili da ti i ja treba da povadimo oči zbog hrane, ali neće da može. Vrlo si pažljiv, uvijek me pitaš da li mi nešto treba, nisam to očekivala od tebe. Da smo u nekoj od prošlih sezona, vjerovatno bi nagrabusio od mene. Jako se lijepo ponašaš sada, divan si prema meni. Veliki budžet od mene - rekla je Zorica.


- Veliki budžet ide užičkoj Staniji, ona se odmah snašla, meni je beskrajno simpatična. Jako si zgodna, lijepo se slikaš, to smo vidjeli na Zadrugoviziji. Jorgan se samo trese, kada prođeš u nekim izazovnim gaćicama. Kupi sve što ti treba, znam da nemaš ništa, veliki budžet za tebe - rekla je Zorica.

- Sandra, tebi ide veliki, uvijek si čistila, a sve to polazi od kuće, imaš vaspitanje, šta god neko da kaže za tebe - kazala je Zorica.


- Hvala puno - rekla je Sandra.

- Keriću, dobar si momak, ali moram da ti dam srednji budžet - kazala je Zorica.

- Veliki budžet ide Matoroj, koja je veliki drug i prijatelj. Ne znam kako se boriš sa ovim djevojkama. Ti nikada nisi bila psihopata, ni loš čovjek, ali sve što si radila, tebe košta. Uvijek si bila laf - kazala je Zorica.


- Tamaris, pošto ste Adam i ti zajedno u budžetu. Ja nemam snage da se borim sa Đoganijevima. Ja sam uvijek govorila da je dobra, ali glupa. Niko ne može da opere Lunu za ono što je uradila, ali ja sada sve drugačije vidim. Kija je plakala, bila je loše, a ja sam bila za nju, a bod mi nije dala na Zadrugoviziji. Ona je tako hladno prešla ovdje, Luna ljudina je u odnosu na nju.

- Miljane, ja nikakvu lošu namjeru nisam i imala prema tebi, nemam više velikih, izvoli mali - rekla je Zorica.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744