x

progovorila o skandalu

Ma kako da mi bude žao: Tanja Savić prvi put o tome što je zbog Jovane Jeremić napustila emisiju!

Veliku prašinu podiglo je praznično izdanje emisije "Amidži šou" zbog toga što je pjevačica Tanja Savić napustila istu tokom snimanja zbog Jovane Jeremić. Ona se od tada nije oglašavala, a sada je otkrila da se ne kaje zbog svog postupka.

- Ma kako da mi bude žao, spasila sam se. Ne bih dalje komentarisala -rekla je za "Blic" Tanja Savić.

Inače, sinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pjevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez riječi.


- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji - to će da bude vatra"! - počela je Jovana tokom emisije, na šta je Tanja odgovorila:

- Pusti ih, Jovana, nek razmišljaju. Sad sam upoznala Jovanu i baš je pozitivno luckasta, luda je. Svako ko pravi žurku treba da ima Jovanu Jeremić.

- Hvala, Tanja - odgovorila joj je Jeremićeva, ostajući nema na provokaciju.


U nastavku emisije, narednih dvadesetak minuta, svi gosti su pričali o raznoraznim temama, dok je Tanja ćutala sve vrijeme i nije se snašla da dođe do riječi.

Čak i kada joj je postavljeno pitanje ono se odnosilo na Jovanu, tačnije: "Šta danas voze muškarci koji su nekada vrijeđali Jeremićevu?", na šta je Savićeva kratko odgovorila: "Šlepere". Sa druge strane, voditeljka nije znala odgovor na pitanje: "Koja je Tanjina prva pjesma?".


Ona se sve vrijeme "kiselo" smješkala, "prevrtala očima", a u jednom momentu je počela i da gleda u telefon.

- Ne može posao da bude švaleracija. Ja sad ne aludiram na ovu ženu ovdje - rekla je u jednom momentu Jovana, a Tanja je ubrzo rekla: "Moram u WC" i uz osmijeh išetala iz studija.


Podsjećanja radi, ovim povodom je prije nekoliko dana voditelj Ognjen Amidžić izjavio: "Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila poslije pola sata snimanja. Rekla mi je da se ne osjeća najbolje."

Sa druge strane, Jovana je tada poručila: "Otišla je u WC i nije se vratila, samo je ustala dok sam odgovarala na pitanje. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa nama, ona nema zajedničke teme sa nama."

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.