x

još žešće ga isprozivala

Maca Diskrecija: Lukas je loš u krevetu i loš mu je organ, zato i laže da nije bio sa mnom!

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nakon emisije u kojoj je šokirala sve, kada je javno priznala da je imala s.ksualne odnose sa Acom Lukasom, a da javnost za to nikad nije saznala, još više je razvezala jezik nakon iste.

- Imali smo s.ks prije nekoliko godina. Nije to neki spektakl, jer se on nije dobro pokazao. Jako je loš. Loš mu je sp.lni organ, loš je u krevetu, pa zato govori da nije bio sa mnom. Mene je iznerviralo to što on poriče, govori svima da je to laž. Ja sam spremna da idem na poligraf. S.ks smo imali u hotelu u Lukavcu, dok sam ja još bila nepoznata. Možda je zaboravio ko sam ja pa sad hoće da obnovi gradivo - ispričala je Diskrecija za prisutne medije, iznervirana što je Lukas negirao da je spavao sa njom.


Podsjetimo, nakon ovih optužbi oglasio se i iznervirani pjevač.

- Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog? - rekao je Lukas.


- Ne razumijem, svako može na televiziji da kaže šta hoće za uspješne ljude! Evo, ja sam j.... Melaniju Tramp, zovi sad nju pa je pitaj za to, da vidiš da li će da kaže nešto, što je tamo neki Aca Lukas rekao za nju, šta bi bilo? - bijesnio je Aca.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.