x

Maca se oglasila za Ekskluzivu: Nisam uhapšena, namještaju mi skandal jer sam odbila ulazak u Zadrugu!

Maca Diskrecija ipak nije u zatvoru kako se piše! Ona se oglasila za Ekskluziva.ba portal nakon pisanja beogradskih medija da je uhapšena zbog pros..tucije. 

Maca Diskrecija nije iza rešetaka, kako se piše. Naime, mediji su objavili kako je Maca uhapšena u jednom hotelu dok je bila sa biznismenom, te da su joj zbog uzimanja novca za se.sualne usluge stavljene lisice na ruke. Ona se oglasila za Ekskluziva.ba portal i demantovala ove navode. 


- To su gluposti. Nisam uhapšena, ovo mi namještaju zato što neću u Zadrugu. Imala sam dva poziva za taj rijaliti, kao i prijetnju da će me tužiti. Jedan njihov voditelj u saradnji s njima želi da me psihički uništi, on je već ranije pisao kako sam hapšena. Zadnji put kad su zvali za ulazak samo sam im spustila slušalicu. Istina je da sam samo jednom bila hapšena, to je bilo davno zbog jedne žene što me prijavila, ali nije istina da sam sada u hotelu s nekim uhvaćena i uhapšena, to je laž. Ja imam samo jednog biznismena, ali to je čovjek s kojim se viđam nekoliko mjeseci i on me ne plaća za se.s, već što mu je dobro sa mnom u vezi - ispričala je Maca za Ekskluziva.ba portal.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.