x

baka bijesan i ljut, situacija je ozbiljna

Mafijaška opomena za Baku Praseta: Jutjuber se zamjerio žestokim momcima! Pozadina paljevine lokala!

Na lokal brze hrane koji nosi ime Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, nije tek tako jutros bačen Molotovljev koktel.

Kako Kurir saznaje, incident koji se dogodio je zapravo upozorenje Iliću od žestokih momaka. Prema riječima njegovog bliskog prijatelja, jutjuber ima određena saznanja ko stoji iza paljenja lokala i na sve načine pokušava da riješi situaciju kako se neprijatnost ne bi ponovila.


- Ovo je bila opomena. I Baka je toga svjestan. Dobio je mnogo poruka i mnogi bliski prijatelji su mu rekli da se pripazi. Bogdan je jako bijesan i ljut i sada na sve načine pokušava da otkrije sa koje strane vjetar duva, da se ovako nešto ne bi ponovilo. Veliki je novac uložen u biznis i Baki se ne isplati da se dešavaju ovakve stvari - kaže Bakin prijatelj za Kurir.


I ekipa Kurira je bila na mjestu incidenta. Tamo su zatekli javnosti nepoznatog mladića koji je sjedio na stolici prekoputa ulaznih vrata. Vide se garež, razbijen izlog, stakla je bilo na sve strane.

Da je do incidenta došlo i da je požar namjerno podmetnut, potvrdio je i sam Baka Prase u svojoj objavi na Instagramu.


- Sinoć, u 2.29 ujutru, neko je bacio ciglu i Molotovljev koktel i izazvao požar u lokalu na Tošinom bunaru. Čekam snimke kamera i dozvolu policije da javno objavim sve detalje. Vjerovatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno. Evo, 99 odsto će klošar koji je plaćen da zapali požar biti nađen, pa ćemo saznati ko ga je poslao. Ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i ko bude odao identitet dotičnog - napisao je Ilić, pa dodao: - Hvala bogu, niko nije bio u lokalu, jer ovaj vandalski pokušaj da se moj biznis ošteti mogao je nekoga da košta života. Pored toga što je vandal, mogao je da bude i ubica, ali ta budala o tome nije razmišljala. Čim dobijem snimke kamera, objavljujem video na Jutjubu - istakao je jutjuber.

.

.

..

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.