x

"uđi sa mnom u kavez"

Magarčino balava: Denis Stojnić i Erko Jun osudili Uroša Živkovića!

Uroš Živković, pjevač iz Srbije, na jednom nastupu otpjevao je skandaloznu nacionalističku pjesmu "Ne volim te Alija, zato što si balija".

Ovaj čin mladića iz Beograda naišao je na brojne osude na društvenim mrežama, dok se on branio na svom Instagram nalogu, kako je pjesma tražena i plaćena i da nije nacionalista.

Ovom prilikom reagirali su MMA borci iz BiH, Denis Stojnić i Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun.

Njihovu poruku folkeru iz Srbije prenosimo u cjelosti:


"Nadam se derište jedno da nisi ni svjestan koliko štete nanosiš prije svega sebi i napretku svog uma i duha, pa tek onda koliko bola i tuge unosiš u ljude koji su na svojoj koži osjetili sve patnje rata!?

Pa 1999. godište, ma da ne kažem u kojem djelu po.nog organa svog oca si bio dok je tutnjio rat i krvoprolića na ovim prostorima i ti se našao da promoviraš nacionalnu netrpeljivost pjesmama koje pozivaju na mržnju i ub.stva. Ti ćeš da pozivaš na kl.nja svoje fanove i to samo zato jer te neka luda glava zakitila sa 50 KM.


Sram te i stid bilo balavanderu Živković Uroše, pozivaš na kl.nje,ma nema tih para da na svom storiju svoje fanove zagovaram na ub.stva, magarčino balava, a ako te uistinu loži ub.stvo i kl.nja evo hajd uđi sa mnom u kavez na jedan sparing da vidiš kako će ti se zgaditi..

Urke, Urke, to bi valjda trebao biti nadimak od Uroš imaš pozdrav od pravih Bosanaca i Hercegovaca, Erka Juna i Denisa Stojnića koji vole i poštuju sve ljude bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost i nemamo u sebi osjećaj mržnje prema različitostima po vjeri, naciji ili bilo kojem drugom opredijeljenju!"

.

.

.

.

Izvor: Novi.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.