x

Magični koncert Nataše Bekvalac: Romantika na YouBoxu za 100.000 ljudi!

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, Nataša Bekvalac, sinoć je održala live koncert za skoro 100.000 ljudi ekskluzivno na YOUBOX striming platformi.

Nasmijana i raspoložena, okružena porodicom i najbližim prijateljima, Nataša je priredila publici intimno veče za pamćenje ispunjeno najvećim hitovima.

Okružena lampionima, svijećama, cvijećem i romantičnim detaljima, uspjela je da uvede gledaoce u svoj magični svijet i publici predstavi potpuno drugačiji format live nastupa.


Posljednjeg dana u maju stvorila je muzičku bajku i uspjela da prenese pravu emociju na gledaoce koji su pratili koncert preko YOUBOX aplikacije.

Na sceni joj se pridružila i legendarna Bebi Dol, koja joj je uzor još iz djetinjstva, i sa kojom je imala priliku da izvede 2 pjesme – Ja sam imala i Brazil.

YOUBOX serija koncerata se nastavlja i već sljedeće nedelje publika će moći da učestvuje u novom, potpuno neočekivanom live nastupu.


Za nepunih mjesec YOUBOX muzička striming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mjestu muzičkih aplikacija u regionu na Google Play prodavnici i App Store-u. Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Apple i Android korisnicima.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.