x

ostavio je ispred hotela

Mahir Mulalić izgubio titulu pobjednika Zvezda Granda, srećom sve se brzo riješilo!

Mahir Mulalić, pobjednik ovogodišnje sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' doživio je malu neprijatnost na dan pobjedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula mjeseca.

Mahir je, naime, nakon finala i usljed mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na ''doček''.

- Bio sam u hotelu na Vidikovcu gdje sam boravio tokom cijelog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno - počeo je priču Mahir.


- I dok sam sjedio ispred hotela jer je bilo lijepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobjednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam ponio statuu - iskren je bio Mulalić, pa dodao da je najveći šok uslijedio kada su se vratili do hotela.


- Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel, a onda je čovjek koji tu radi pitao: ''Ovo tražiš?'' - pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmijehom na licu. Laknulo mi je kada sam vidio - ispričao je Mahir.

.

.

.

.

.


Izvor: Grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.