x

Mahomes i Chiefsi u finišu “opljačkali” Chargerse

Patrick Mahomes i Travis Kelce ponovno su pokazali klasu. Sjajni quarterback i tight end su doslovno ukrali pobjedu Los Angeles Chargersima u NFL karavani i doveli svoje Kansas City Chiefse rezultatom 30:27 do osmog trijumfa sezone...

Trenutak odluke dogodio se 37 sekundi prije kraja kad je Mahomes dodavanjem za touchdown od 17 jardi pronašao Kelcea za tri poena prednosti. Ispostavilo se i za konačno slavlje. Spomenuti tandem sudjelovao je i u preostala dva touchdowna ‘Poglavica’ u ovom dvoboju.

Mahomes je utakmicu okončao s 329 jardi kroz zrak i tri touchdowna, a Kelce sa šest hvatanja za 115 jardi i također tri touchdowna. Sjajan je bio i Isiah Pacheco koji je trčanjem donio Kansasu 107 jardi.


Na drugoj strani kod Chargersa Herbert je pasom stigao do 280 jardi, dva touchdowna i presječene lopte, dok su hvatači Palmer i Allen stigli do 106 odnosno 94 jarde.

Dallas je u gostima demolirao Minnesotu 40:3. ‘Kauboji’ su lako izašli na kraj s timom koji je ove sezone do ovog duela imao samo jedan poraz. Najbolji su bili quarterback Dak Prescott i Tony Pollard s dva uhvaćena pasa za touchdown. Presudila je obrana Cowboysa koja je uništila Kirka Cousina, quarterbacka Vikingsa.


Joe Burrow vodio je Cincinnati do trijumfa protiv divizijskog rivala Pittsburgha 37:30 uz 355 jardi pasom, četiri touchdowna i dvije presječene lopte. Najčešća mu je meta bio Tee Higgins koji je uhvatio deset lopti za 148 jardi.

U duelu dva velika razočaranja ove sezone Las Vegas je poslije produžetka svladao Denver 22:16. Odluka je pala u dodatnom vremenu kada je Derek Carr sjajnim dodaanjem od 35 jardi pronašao Davantea Adamsa za touchdown.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.