x

oduševila sve

Maja Berović odbila bakšiš od 200 eura: Pare ne volimo, samo cvijeće!

Pjevačica Maja Berović se nedavno vratila poslu nakon kraće pauze zbog trudnoće i porođaja, pa opet hara scenom i puni klubove. Poznato je da je među onim pjevačicama koje nazivaju "kraljicama bakšiša", te da je na njenim nastupima više nego galantno kada je u pitanju ostavljanje novca.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem Maja usred nastupa dobija veliki buket cvijeća od jednog obožavaoca, nakon čega joj isti taj momak pruža novčanicu od 200 eura. Maja nije željela da uzme, a ono što je rekla je oduševilo prisutne.


"Pare ne volimo, samo cvijeće", poručila je Maja sa scene, što je mnoge oduševilo, budući da je poznato da pjevači uglavnom žive od bakšiša. Takođe je i poznato da je pjevačica u braku s imućnim suprugom Alenom, biznismenom iz Austrije koji joj je najveća podrška i zaslužan za njenu karijeru, a s kojim sada ima sina Lava.


"Za poštovanje", "Šmekerski potez", "Skidam kapu", "Svaka čast, Majo", samo su neki od komentara na snimak koji kruži mrežama, a na kojem odbija bakšiš. Pogledajte snimak ovdje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.