x

Maja Berović prvi put u javnosti nakon jezive pucnjave na nju, otvoreno progovorila o svemu!

Pjevačica Maya Berović nastupila je prošle noći na ''Music Week'' festivalu i okupljenoj publici priredila spektakl. Ona je pred sam nastup podijelila svoja očekivanja od nastupa, ali se osvrnula i na skorašnji nemili događaj. 

- Uzbuđena sam jako, vidjela sam da je prepuno Ušće i ovo je zaista poslije Arene moj najveći nastup. Spremila sam art-work koji će se prikazati prije početka nastupa. Publika je navikla od mene da vidi svjetski nastup, ovog puta sam se potrudila da budem na visini zadatka i mislim da će se dugo poslije pričati o ovom Ušću. Što se ove godine tiče, ja sam prezadovoljna kako je prošla, neka mi svaka sljedeća bude kao ova i zaista nemam više šta da tražim - rekla je Maya, prenosi Telegraf.rs.


- Pamtit ću ovo ljeto po lijepim stvarima, po odmoru, prijateljima i dobrim nastupima. One manje lijepe stvari odmah zaboravim. Nije prijatno kada vam se dese onakve stvari, ali dobro se osjećam. Ne plašim se za svoju sigurnost, jer, kako vidite, okružena sam najboljim i najjačim muškarcima, a i ko meni smije da priđe od prije svega vas, ovako dobrih novinara, pa onda od moje publike. Mislim da će publika najviše da reagira na pjesmu "Pravo vrijeme" jer svi su oni moje bebe, ali ostaje da vidimo, mislim da će sve pjesme pjevati uglas - rekla je Maya Berović.


Bend turbofolk pjevačice Maye Berović u subotu je, 17. avgusta, poslije koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružjem, piše srpski Kurir.

Mayin bend je krenuo u hotel nakon koncerta, a tokom vožnje su nepoznate osobe na dva motora i s fantomkama na glavama iz vatrenog oružja s prigušivačima ispalile nekoliko hitaca u točkove te probušile sve četiri gume kombija u kojem su bili članovi benda.

Maya Berović je u tom trenutku bila u drugom automobilu te je sve vidjela. Niko od članova benda nije ozlijeđen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.