x

razvezao jezik

Maja javno poručila Jovici Putnikoviću da će mu uništiti život zbog privatnih snimaka, a sada se oglasio i on!

U proteklih nekoliko nedjelja, u javnost su isplivali brojni kompromitujući, skandalozni snimci Maje Marković, učesnice "Zadruge". 

U jednom od snimaka, Maja sjedi na međunožju svog nekadašnjeg vjerenika Jovice Putnikovića i, pred svojim maloljetnim djetetom, moli ga za s.ks, dok se u drugom vidno alkoholisana tetura i pokazuje svoje nage gr.di. Domaća javnost o tome nedjeljama unazad bruji, a da su sporni snimci objelodanjeni Maja je saznala tek juče od Marka Đedovića, tokom "Igre istine".

Maja je istog trenutka briznula u plač i doživjela nervni slom, a potom za sve okrivila svog bivšeg vjerenika Jovicu Putnikovića i javno mu zaprijetila da će ga uništiti.


- Znaš kakve ja informacije mogu da iznesem o njemu, mogu da ga ukopam! Odvratan je. Uništiću te kad izađem, j...ću ti mater! Naći ću te, kunem ti se! J...m dan kada sam ga upoznala, šta mi je uradio... - urlala je Maja, dok ju je Alen smirivao.

Poslije sinoćnje drame, pozvali smo Jovicu kako bismo saznali kako reaguje na javne prijetnje bivše vjerenice, a na samom početku razgovora želio je da svima jasno stavi do znanja da sporne snimke nije on plasirao u javnost, piše Pink.rs.


- Optužuje mene, a ja s tim nemam veze. Poslije udesa koji sam imao, telefon mi je završio na popravci u servisu, a poslije Boga pitaj gdje su sve te fotke i klipovi iz telefona završili i kako se to proširilo... Ja nisam nigdje puštao nikakve snimke, niti pojma imam kako je to dospjelo u javnost - objasnio je Jovica, koji je šokiran Majinim prijetnjama.


- Poslije toga što mi je uradila sa Alenom i svih afera, sada me vrijeđa i preti, a ja to nisam ni izbacio... Pa, šta da kažem? Sad me još više vrijeđa to što priča i mene okrivljuje, a ja s tim nemam veze. Opet me napada i dodatno povređuje psovkama, a ništa nisam uradio... Što se tiče tih prijetnji da će progovoriti, da može da me uništi - ništa ne postoji što se već ne zna, ne postoji nikakva informacija tog tipa - zaključuje Putniković za Pink.rs.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.