x

ne smije ni da zucne

Maja je 2 dana na Kosovu kod Čorbe, ne javlja mi se na telefon: Taki šokiran, kćerka mu zabranila da daje izjave!

Maja Marinković i Milan Janković Čorba uživaju zajedno kod njega na Kosovu, a tim povodom se sada oglasio i njen otac Radomir Marinković Taki.

Sve se odvilo u strogoj tajnosti, mediji su ih uhvatili u Šilovu, nakon čega su objelodanjeni njihovi tajni susreti u njegovoj porodičnoj kući. Dva dana kasnije shvatili su i sami da više nema potrebe da se kriju, te je Maja objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Tim povodom za Pink.rs se oglasio i Taki:


- Nemam pojma ja o čemu se tu radi, iskreno da vam kažem. Eno je, uživa već dva dana tamo, nije mi se ni javila na telefon. Samo mi je uvalila da čuvam Lea - požalio se Taki koji, iako se ranije žalio na Čorbu, sada ništa ne želi da priča kako ne bi nervirao kćerku.


- Nikakve komentare ne dajem, zovite Maju Marinković. Kad je ona na slobodi, nikakve komentare ne smijem da dajem, to mi je strogo zabranila. Ljuti se! Rekla mi je da joj se ne miješam u njen izbor, rekao sam ja onda ni da se ona meni ne miješa u moje izbore. Ima 25 godina, sama odlučuje šta će da radi. Ništa ne komentarišem jer oni se posvađaju, pa pomire, a ja ispadnem j..ena stranka - iskren je bio Marinković, a da li će Čorba biti konačni izbor njegove kćerke ili samo romansa kratkog vijeka, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.