x

Maja Louis: Tek nedavno sam prvi put otpjevala dvije tatine pjesme. Bilo mi je do tad nezamislivo da i pomislim na to

- Tek nedavno sam prvi put otpjevala dvije tatine pjesme, nakon tragedije koja se desila. Ja to emotivno nisam mogla do skoro da uradim, sada mi je već ok, ali ne često.

Moram ja to da osjetim, da ja to želim. Bile su to pjesme "Mećava" i "Slike u oku". Do tad mi je bilo nezamislivo i da pomislim na to, čak me je nerviralo kada su mi ljudi tražili da pjevam njegove pjesme. Bila sam u fazonu "kako ne razumijete, to mi je tata, nema ga više". I onda sam shvatila da niko od njih nema lošu namjeru i da oni ne povezuju u tom trenutku da sam ja njegova kćerka. Sada mi više ne smeta, čak mi je drago da se traže njegove pjesme, drago mi je što se pominje, izjavila je mlada i sve uspješnija Maja Luis, kćerka pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa koja je krenula njegovim stopama, baš kao i njen brat Marko.

Maja je takođe pričala i o svojoj karijeri i nakon samostalnog albuma koji je objavila prošle godine, za novembar mjesec najavila je novu pjesmu.

Ona je bila gošća Nenada Škundrića u net radijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem", a o čemu su sve razgovarali imate priliku da čujete u nastavku. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.