x

znaju se od ranije

Maja Marinković bi bila sa mnom, ja sam njen tip: Kristijan Golubović šokirao izjavom, spomenuo Takija, a evo kako su se upoznali!

Kristijan Golubović otkrio je kako je upoznao Maju Marinković, a onda šokirao izjavom da bi ona bila sa njim da on nije Takijev prijatelj.

- Marko me je iznenadio od kako sam ga bolje upoznao. Mislio sam da je kao Tomović svuda igranja nigdje j...nja. On je mladi lav, jedva uspijeva da održi čopor. Nema konkurenciju ovdje, jer se ostali mladi lavovi ne miješaju u veze sa njegovim kandidatkinjama. Fin je i dobar momka, vidim da treniram, nismo se još upoznali, ali me je jako iznenadio što se ne folira. Izvini što sam o Staniji bilo šta rekao, ali imam pravo jer mi je uvrijedila majku, ženu, dijete, na mene možete da s..ete, ali familiju mi ne dirajte. Stavljam tačku na to da je jako dobar dečko - rekao je Kristijan pa komentarisao Maju:


- Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Ona bi sigurno bila sa mnom, ja se sjećam kada ju je Taki doveo sa tri godine u bijeloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je b.ljava mala djevojčuca, a sada je porasla u ovo. Nazivao sam je svakakvim imenima, a predstavila sam se na najgadniji način. Nikako da se popravi,. ali nadam se da će doći dan kada će se promijeniti. Nadam se da će biti kao njen otac, i šetati svoje čedo. Šaljem Marka, jer nju ne mogu - rekao je Krisitijan.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.