x

sve plaćao taki

Maja Marinković dala 23.200 eura za 10 estetskih operacija: Smanjila nos za 3.200, sredila jagodice za 3.500, a tek zubi...

Maja Marinković dala je brdo para da bi postala ljepotica! Učesnica ,,Zadruge" potrošila je čak 23.200 eura na plastične operacije da bi se od "ružnog pačeta" transformisala u labuda!

Starleta je sa samo 24 godine već imala desetak estetskih korekcija, koje su je papreno koštale.

- Maja se tokom ljeta baš spremala za četvrtu sezonu ,,Zadruge"! Čim je kročila u Bijelu kuću, svi su prokomentarisali da je neprepoznatljiva!

Najviše promjena ima na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 eura, a čim se oporavila, otišla je na podizanje i zakošenje uglova oka i obrva, kao i popunjavanje jagodica. Za to je platila čak 3.500 eura. Ovim je dobila „mačkasti pogled" - otkriva izvor blizak Marinkovićevoj.


On dodaje da ovdje nije bio kraj njenom uljepšavanju. Kad je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, utjehu je pronašla kod hirurga!

- Riješila je da promijeni oblik i konturu lica operacijom brade od 1.500 eura. Ubrizgala je botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube - 5.000 eura - priča sagovornik.

Prema njegovim riječima, Maja je prve operacije imala još prije nego što je ušla „Zadrugu 2".


- Još tada je uvećala grudi, prvi put uradila usne i zategla lice. Tada ju je sve to koštalo 10.000 eura. Kad su je pitali odakle joj toliki novac za operacije, govorila je da je sve to platio otac. Kasnije je tvrdila da je sve nove operacije finansirala sama - otkriva izvor.

Majin tata Radomir Marinković Taki potvrđuje da je uložio pare u kćerkin izgled.

- Prije nekoliko godina sam joj platio grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 eura. Ljepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je željela da promijeni na sebi. Dotjerala je i liniju, vodila je računa o tome šta jede - rekao je Taki.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.