x

otkrila šta joj je najviše smetalo

Maja Marinković o raskidu sa Pecom: Na svojoj koži sam osjetila da nije zlato sve što sija!

Maja Marinković oglasila se nakon što je kao bomba odjeknula vijest da je raskinula sa Petrom Raspopovićem Pecom.

- Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najprije moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, željela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak osjeti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti - kaže Maja za Kurir.


Ineteresovalo nas je koji je pravi razlog raskida jer se spekuliše da joj je pravio ljubomorne scene kao i njegovi poslovi, međutim za sada nije htjela da priča i poručila je da će uskoro iznijeti sve detalje.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je činilo drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: [email protected]