x

bio je hladnokrvan

Maja Marinković otvoreno o trudnoći s Janjušem: Rekao je da ne želi da mu dijete bude Željko Kulić!

Maja Marinković progovorila je o trudnići i ab.rtusu koji je uradila nakon što nije ostvarila dogovor sa Markom Janjuševićem Janjušem čije je dijete nosila.

"Bila sam u drugom stanju sa njim. Nisam željela da to pokrećem, jako sam se loše osjećala, nisam željela ni da pričam zbog osude ljudi", počela je Maja i nastavila:

"Nije mi bio redovan ciklus i uradila sam test. Bio je pozitivan. Nisam znala šta da radim, s obzirom da nisam imala nikakvu komunikaciju sa njim u tom trenutku, niti sam željela da ostvarim. Moja drugarica ga je pozvala i on je rekao: Dobro, javiću se", pričala je Maja. 


"A sutra je promijenio broj telefona. Možda je mislio da želim da dođem do njega. S obzirom da nisam to dijete pravila sama, nego smo zajedno, odlučila sam da nađem drugi broj. Pokušala sam da dođem do njega. Spojila nas je jedna osoba. Našli smo se u jednoj prostoriji da vidimo kako da riješimo to. Rekao je da ne želi da mu dijete bude Željko Kulić. Mislim da je to jako ružno, jer je on već otac jednog djeteta. Rekao je da ako hoću rodim, ali da ga on neće vidjeti. Bio je nezainteresovan. Bio je hladnokrvan, bila sam totalno uništena. Bila sam loše psihički, izašla sam bez honorara. Shvatila sam da je tako najbolje i ab.rtirala sam. Željela sam da zadržim to dijete, ali kad on nije htio da čuje za to".


Ona se dotakla i ljute rivalke Ane Korać.

"Mene je najviše povrijedilo kada se slikao sa Anom Korać i njenim psom. Ako je znala tada da sam bila trudna, ona je monstrum. Rekla je da je pas njen sin i da idu da mu kupe nova kolica, a ja sam sutradan išla na kiretažu", ispričala je Maja u "Amidži šouu".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.