x

biće pakleno

Maja Marinković ulazi u Zadrugu 5, stigla potvrda iz Šimanovaca!

Maja Marinković će uskoro postati ponovo ravnopravna zadrugarka posljednje sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 5".

Rijaliti ,,Zadruga 5" napravio je pravu pometnju novim takmičarima, koji su već izazvali veliku pažnju javnosti. Ekstravagantni, slobodnoumni i transparentni novi zadrugari su pokazali da su spremni na sve kako bi došli u žižu javnosti, a svi su se pitali ko će se još od starih zadrugara pojaviti na velelepnom imanju u Šimanovcima.


Trenutno se u rijalitiju ,,Zadruga 5" nalaze tri momka koja su imali istu djevojku, a u pitanju je Maja Marinković. Naime, Marko Janjušević Janjuš, Mensur Ajdarpašić i Filip Car su momci koji su bili intimni sa Marinkovićevom, neki na duže staze, dok su neki imali samo kratkotrajne afere.


Svi se pitaju da li će Maja biti sljedeća zadrugarka koja će se ponovo vratiti na imanje, a njen sadašnji momak Filip Car otkrio je pred milionskim auditorijumom da će se ona uskoro pojaviti na kapiji. 


Dok se spekulisalo da li su njih dvoje zajedno, zadrugari su osudili Cara zbog toga što se ogradio od odnosa sa Majom, a on ju je potom priznao kao simpatiju, te je svima jasno stavio do znanja da čeka da uđe, kako bi popričali i vidjeli da li mogu da nastave dalje sa njihovim odnosom, bez da mu ona pravi ljubomorne scene.

- Ja čekam da Maja uđe, da bi popričali, pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje - rekao je Car tokom emisije ,,Pitanja gledalaca". 

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.