x

više nisu dobri, a sarađivali su

Maja oplela po Jali i Bubi: Bili su normalni momci bez skandala, ali se to promijenilo!

Javnost je uznemirio snimak na kom se vidi kako tjelohranitelj Džale Brata i Bube Korelija baca maloljetnog dječaka sa bine, a potom nastavlja fizički da ga ugnjetava. Sada se oglasila Maja Berović.

Pokrenuta je i peticija da se ovom muzičkom dvojcu iz Bosne zabrani ulazak u Srbiju. Peticiju je potpisalo više desetina hiljada građana Srbije, a sada je Maja iznijela svoj stav.

Pjevačica je bila najbliža saradnica reperskog dvojca, sa kojima je prošle godine i prekinula saradnju iz nepoznatih razloga.


"Ja kad sam izvodila njihove pjesme oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promijenilo. Ako me pitate konkretno u tom slučaju, ne podržavam jednostavno nikakav vid nasilja. Svako ko uradi bilo kakav nasilnički čin, treba da odgovara za to. Da li to bilo obezbjeđenje, da li to bio taj neko lično... Obezbjeđenje radi tu za nas i oni rade ono što im mi kažemo da rade. Tako da, svako treba da stoji iza svojih djela", zaključila je Maja Berović.


Nekoliko desetina hiljada ljudi iz Srbije je potpisalo tu peticiju, nekoliko nastupa je otkazano, a oni su uputili javno izvinjenje.

"Nisam ispratila to za peticiju. Ne znam, ni jedan živ čovjek na ovom svijetu ne priznaje nasilje. Pogotovo kada se radi o tako mladim ljudima. Koliko znam taj dečko je maloljetan, jednostavno bacati nečije dijete sa bine je ispod svake ljudske normale", zaključila je Maja.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.