x

MAJCI POGINULIH SESTARA POZLILO NA SAHRANI: Miko ne idi sine, Majo, pruži ruku da te majka izvuče! (FOTO)

I više nego potresne scene na sahrani sestara Milice i Maje Petrović iz Niša. Zašto nas kazni Bože, zar je to naša zahvalnost za sve njihove uspjehe. Miko ne idi sine, Majo vrati se majci, pruži ruku sine da te majka izvuče, ljuto je naricala majka Zora Petrović, nad otvorenom humkom svojih kćeri Milice (27) i Marije Petrović (24) na niškom Novom groblju, nastradalih u saobraćajnoj nesreći u nedjelju u Knjaževačkoj ulici u Nišu pod točkovima opel "astre" kojom je upravljao mortus pijani Stojan N. iz Niša.

Majka Zora pružajući ruke ka kovčezima svojih kćeri pokušala je da se probije nad rakom i povuče ih nazad dok ju je suprug Slobodan, otac djevojaka, tiho jecajući promuklim glasom od jada i bola, pokušavao da je izvuče nazad. Nesrećna žena se žestoko otimala dok nije pala pa je u pomoć moralo da priskoči Hitna i da je preveze na reanimaciju.


Sahrani sestara Milice i Marije, na Veliki petak, prisutvovalo je više hiljada sugrađana, rođaka, prijatelja, predstavnika grada na čelu sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem i više stotina studenta, njihovih kolega i drugarica.


Među brojnim vijencima i cvijećem priložili su svoj vijenac i Miličini drugovi i prijatelji pridošli iz Njemačke gdje je prošle godine kao najbolju student Psihologije bila šest mjeseci na praksi.


Na kovčegu njene sestre Marije, takođe primjernog studenta Hemije, stavljen je dres FK Partizan čiji je ona bila veliki fan. 


(Izvor: Alo.rs, Foto: Kurir, Alo)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.