x

otkriveno

Majinu majku sramota kad vidi šta joj kćerka radi u rijalitiju! Evo ko je mama zadrugarke: Bavi se ozbiljnim poslom!

O majci Maje Marinković malo se toga zna u javnosti. Sadašnja zadrugarka do prije nekoliko mjeseci nije imala nikakav odnos sa svojom biološkom majkom, međutim one su se u međuvremenu izmirile.

Kako saznajemo, Majina majka radi u jednoj poznatoj banci kao šalteruša. Ne voli da se pojavljuje u javnosti i nije raspoložena da daje bilo kakve izjave.

"Ona žena nije iz tog svijeta. Ne želi da se spominje njeno ime, a kamoli da joj se vidi lik u novinama. Radi u banci na šalteru i zbog ozbiljnosti firme u kojoj je zaposlena, ne želi da dolazi u neprijatne situacije", započinje priču izvor i dodaje:


"Ne voli da gleda „Zadrugu“ i stvarno je bude sramota kada vidi šta se događa unutra. Dugo sa Majom nije pričala, a pogotovo se odnos pogoršao kada je pravila skandale po rijalitiju i bila sa oženjenim čovjekom. To je njoj sve degutantno, samo što ne savije glavu kada se spomenu rijaliti i Maja", govori izvor koji tvrdi da je ona započela novi život.


"Majina mama živi neki novi život. Ima dečka, srećna je sa njim i ne želi da se vraća na staro. Izgladila je odnose sa kćerkom i to joj je bilo najbitnije", zaključuje dobro upućen izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.