x

zaprijetila tužbom

Majka Aleks Nikolić bijesna: Ako treba lično ću Dejanu otići u Veternik, on je godinama na lijekovima zbog Dalile!

Dejan Dragojević je javno stavio tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić, nakon čega se oglasila njena majka Slovenka, koja ne može da dođe sebi od bijesa.

Kako je objasnila, ne vidi ništa loše u postupcima svoje kćerke i nije joj jasno zbog čega je uslijedio raskid.

- Šta je radila, šta je radila?! Nemoj da mu odem ja tamo, da mu ja uradim! Šta je radila?! A šta radi on, je l' se to neko pita?! - vrištala je Slovenka, koja se još više razbijesnila kada je čula da je Dejan izjavio da je pio lijekove zbog svega što mu Aleks priređuje u "Zadruzi".


- On na tabletama zbog Aleksandre, ma šta to pričate?! On je na tabletama zbog Dalile godinama, to zbog nje pije, šta to pričate?! Nemojmo da smo neljudi, nećemo dati dušu đavolu! Zašto moju Aleksandru svi osuđuju?! On je na tabletama šest godina, išao je po psihijatrima, kod hodža... Nemoj ja da počnem, pa da opsujem drvlje i kamenje po njemu! Imam svašta da kažem, ali neću!

Aleksandrina majka poručuje da će svi platiti za svaku njenu suzu.


- Moja Aleksandra nije kriva! Za šta je kriva?! Šta je uradila, opet vas pitam?! Ako mi dijete padne u depresiju, sve ću da tužim, krsta mi moga, posta mi moga! Neće se dobro završiti, dijete sam svoje liječila 15 godina, imam papire sve! Ako joj se pogorša stanje zbog situacije nepravedne, neće dobro da bude! Ljudi udaraju na moje dijete, svakome je pomogla, učinila. Ja nisam smjela da pisnem, a da kažem za tog Dejana zbog nje. Sa mnom su se zaj..avali mnogi, pa su mnogi naj..ali! Nemoj da se zaj..ava narod ovaj sa mojim djetetom! Ozbiljno će odgovarati za svaku njenu suzu! Pokrenuću se, kunem se Bogom i postom kojim postim, neće biti dobro mnogima!


Na pitanje da li će zvati Dejana da rasprave, Slovenka kaže:

- Neću ga zvati, ići ću lično u Veternik tamo! Ja luda nisam, sa mnom se niko neće zaj..avati!

.

.

..

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.